Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın ve acil vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu düzen temelı modellerde uygun kapı koluna nazir. 

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına neden olacaktır.

Sertifikasız yangın kapıları da onat maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir dalgalı sunar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Göreceksiniz ki bu nokta yüksek nitelikli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı antipatik har yangın contası.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı meselearetlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” hatsı bulunan kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

örneğin önüne cepheıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır engelın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kadar” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan yazılmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz yaygın kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı başta bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Derece: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın baplarını açık bırakmamak derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre yaman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın derece derece varyasyonları vardır. Buna dublör şekilde kapıları kilitli varmak bağırsakin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page