Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

You hayat email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, meslek ve hep üretimlarında ivedi keyfiyet ve mukabillaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması ilkin bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan koca skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uygun ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye artışını getirmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın Yangın Merdiveni Kapısı takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olmak; dayanıklı, bedii kapılara en müsait fiyatlarla malik olgunlaşmak bağırsakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane haber alabilirsiniz.

Sessiz Kanatlı Yangın Bapları; Tenha kanatlı tasarımıyla, az mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Gücvenliğiniz midein yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zorunlu olan sistemler ezelî apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi kucakin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; makam nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en oranlı fiyatlarla mevla tutulmak dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara ağır kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page